Sıcak havada hasta olmak..

Öncelikle herkese tekrardan merhaba. Hafta içi okul nedeniyle bilgisayarım kalktığından sadece hafta sonları yazı yazabilmekteyim. Bunun için özür dilerim. Fakat şimdide bu soruna birde hastalık eklendi.. Grip oldum..

Dün hava İstanbul’da yaklaşık 25 derece civarındaydı. Akşamı olsun sabahı olsun. Mükemmel bi rüzgar vardı, fakat bi o kadar da sıcaktı. Ama insan benim gibi yarım akıllı olunca, hasta olmakta kaçınılmaz oluyor tabi. He tabi, bana “Bizle Ne Alakası var abi bunun?” diye bi soru sorabilirsiniz. Çok alakası var. Eğer lise Öğrencisiyseniz, hemen grip olmaya çalışın derim. Korkmayın en fazla 2-3 güne geçiyo bu havalarda yakalandığınız hastalık. Fakat raporu 1 hafta.. Evet yanlış duymadınız.. Dün doktora gittim. Şayet Cuma gecesi öksürmekten, çiğerimi sökmeye çalışmaktan uyuyamamıştım. Anlattım doktor bey’e durumu az çok abartarak, işte serum falan verdi biraz kendime geldim, doktor dediki; bu hafta gitmesin evde yatsın. Çok halsiz düşmüş, okulda falanda o mikroplu alanlarda hastalık çok ilerler. Gribin tek tedavisi istiraattir. dedi. Haklı adam naparsın, dinlen diyosa dinlenicez. Bir üzüldüm bir üzüldüm ki okula gidemediğim için, yemin ederim oturup ağlıcam şimdi.. Bu hafta bol bol yazı yazarım artık, benden kurtuluşunuz yok 7/24 evdeyim hehe.

Son olarak ufak birşey daha demek istiyorum. Eğer sizde hasta olmak istiyosanız benim yaptıklarımı yapmanız yeterli olucaktır. Okula giderken üstünüze ceketten başka birşey giymeyin, yada hırkanız varsa en ince şekilde onu. Sonra birkaç sefer şehir turu yapın, yani 4-5 halk otobüsüne binmeniz yeterli olucaktır. He birde bi 15 dakika kadar koşuşturup iyice terleyin, üstüne birde soğuk su için; emin olun ki 1 hafta evdesiniz :)

I ♥ DOCTOR !

Bir yazının daha sonuna geldik. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın bekleyin beni.

Berke KAÇMAZ hakkında

Bir garip yazar..
Bu yazı Diğer kategorisine gönderilmiş ve , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Sıcak havada hasta olmak.. için 1 cevap

  1. Emir KUZU der ki:

    Berkecim, İnan bende hastalaıkdan yeni kurtuldum çok fazla hastalanmam, Ama hastalanırsam canım tatlıdır kalkamam yerimden vallahi.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

icon_wink.gif icon_neutral.gif icon_mad.gif icon_twisted.gif icon_smile.gif icon_eek.gif icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_surprised.gif icon_mrgreen.gif icon_lol.gif icon_idea.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif icon_cry.gif icon_cool.gif icon_arrow.gif icon_confused.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif