Seda Aktuğlu Bizden Beyler !

Seda garip bir arkadaşımız, Aksanı böyle olsa gerek,  Programı sırf onun için takip edenler arasında bende varım. O konuşmaya başlayınca bizim evde kahkahalar yükseliyor ama ilk önce ne demek istediğini anlıyoruz sonra olayı cözümlüyoruz. Farklı bir kişiliğe sahip olmasının Almanyada doğmasının büyük katkısı var.

Farklı konularla gündeme geldi özellikle Acun’la mahkemelik olduğu felan söylendi, Dedikodular arasında İhsan’ın birinci olduğunu söyleyen ve izleyicilere sızdıran kişi olduğu iddia edildi. Ben ilk başlarda öyle olaçağını düşünmedim. Acun her zaman ki gibi zekasını ve program deneyimlerini kullanarak son ikiyi bekleyecek ve finallerini çekmeyecekti. Show TV fragmanlarında daha finalin çekilmediğinin söylenmeside bütün dedikoduların sesini kesti, Mesut YAR’dı sanırım köşesinde bu olaylara yer veren, O bile üzülmüşdür diye düşünüyorum.

Şimdi ise açık bir dille söylüyorum Seda’ya yalakalık kısmına geçelim. Seda Güzelsin ! ilk başda programlara sarhoş çıktığını felan düşünüyordum r10′da konu bile açtım sonra Almanyada yaşadığını biyografinden okuyunca, Anladımki aksanın böyle, hareketlerin felan acayip sempatik, İnsanların hoşuna gidiyorsun bunun farkındamısın ? ” Anatabildim mi ? ”

Şimdi sana ulaşmaya çalışaçağım, Hatta ulaşsam bile bazı kesim inanmayacak onun için birilerinin inanması gereken birşeyler yaparak bunu kanıtlayaçağım. Umarım bize değer verirsin.

info@bloggrup.com

Bu yazı Televizyon kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Seda Aktuğlu Bizden Beyler ! için 2 cevap

  1. Fırat TİMURLENK der ki:

    En azından yapmacık tavırları yok sevdiğimiz bir arkadaş :)

  2. osm4n der ki:

    Seda ablaya bayılıyorum keşke bir röportaj yapabilsek msn üzerinden. :D

    Adada msn hediyesi verilsin webcamli görüşücez seda ablala. :D

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

icon_wink.gif icon_neutral.gif icon_mad.gif icon_twisted.gif icon_smile.gif icon_eek.gif icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_surprised.gif icon_mrgreen.gif icon_lol.gif icon_idea.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif icon_cry.gif icon_cool.gif icon_arrow.gif icon_confused.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif